0.0
0 críticas
8.56 MB
Everyone
Calificación de contenido
137
Descargas
Platforma KBI captura de pantalla 1 Platforma KBI captura de pantalla 2 Platforma KBI captura de pantalla 3 Platforma KBI captura de pantalla 4 Platforma KBI captura de pantalla 5 Platforma KBI captura de pantalla 6 Platforma KBI captura de pantalla 7

Acerca de estas aplicaciones

Platformë për menagjim të anëtarësisë nga Këshilli i Bashkësisë Islame.

Platforma KBI descripción

Aplikacioni Platforma KBI mundëson përdoruesëve që sa më lehtë të mund t'i shikojnë obligimet financiare ndaj Keshillit te Bashkesise Islame.

Aplikacioni mundëson:

1. Kartelën digjitale ku ju mund të shikoni sa keni paguar dhe sa keni obligime ndaj Këshillit te Bashkësisë Islame.
2.Te merrni njoftime nga Keshilli i Bashkësisë Islame.
3.Te shikoni anëtarët e familjes tuaj.
4.Te shtoni antare te rinjë të familjes tuaj në sistem pa pasur nevoj te lajmeroheni në Keshillin përkatës.
5.Kalendarin ku ju mund të shikoni datat e rëndësishme të kalendarit Islam.
6. Përditesoni te dhenat e llogarise tuaj
↓ Lee mas